Sincero fair fashion

Mooie biologische en fairtrade kleding webwinkel voor eerlijke dames- en herenmode

Je hebt niets in je winkelmandje

Global Woman

Global Woman is een Nederlands merk. Gespecialiseerd in broeken van biokatoen met een goede pasvorm. Global Woman wil bijdragen aan een duurzame maatschappij door mode te produceren met oog voor mens en milieu.

Ze gebruiken 100% biologische natuurlijke stoffen. Er worden geen pesticiden en andere chemicaliën gebruikt bij de teelt en verwerking van de katoen, zodat zo weinig mogelijk schade wordt toegebracht aan mens en milieu. Dit levert veelal zachte en prettig draagbare stoffen op die geen allergische reacties veroorzaken. De stoffen zijn gecertificeerd door Control Union of International Association Natural Textile Industry (IVN).

De fournituren en het verven van de biologische katoen wordt gedaan onder de meest gunstige omstandigheden voor het milieu en valt onder toezicht van de meest strikte Europese normen die de kledinglijn gebruiken ze zoveel mogelijk materialen afkomstig uit Europa.

Ook de productie van Global Woman vindt plaats in Europa. Zo trachten ze het transport te beperken en daarmee de CO2 uitstoot. Duurzaam Global Woman brengt een collectie met kledingstukken die meerdere seizoenen gedragen kunnen worden. De stoffen zijn van een goede kwaliteit, zodat de kleding na vele keren wassen en dragen mooi blijft. Global Woman wil een actieve bijdrage leveren aan de verspreiding van duurzaam ondernemen en is daarom partner van MVO Nederland. Ze betalen eerlijke prijzen aan de leveranciers.

Er komen geen producten overeen met de selectie.